Invitasjon til digitalt nettverksmøte – Valgfaget trafikk Vestfold og Telemark For ungdomsskolelærere i Vestfold og Telemark fylke

 

Vi ønsker med dette velkommen til et lite nettverksmøte på Zoom. Det er allerede satt av tid til et ordinært møte på Leangkollen 16 - 17/9, men slik tidene er nå er det usikkert om dette kan avvikles. Vi håper i det lengste, men inviterer altså til en ekstra digital samling.

Dato: 07.05.2020 kl 10:00 - 12:00

Sted: https://zoom.us/j/8285317136

Forberedelser:

Nettverksmøtet er som vanlig gratis, men du må i god tid laste ned programvaren til Zoom på mobil, nettbrett eller pc/Mac. Dette er et gratis program, og enkelt å få på plass. Har du spørsmål kan du kontakte mevik@tryggtrafikk.no for hjelp og veiledning til dette.

I tillegg vil vi gjerne at dere skal sende oss innspill på forhånd, både dersom dere har spørsmål i forbindelse med Valgfaget trafikk og om dere har noe dere ønsker å dele med de andre.

Agenda:

  • "Sammen redder vi liv – nasjonal førstehjelpsopplæring i grunnskolen"
  • Vi går gjennom utkastet til ny læreplan i valgfaget. Hva mener lærerne om planen? Hvordan vil de kunne påvirke lærernes arbeid med faget?
  • Råd og tips til oppgaver og prosjektarbeid, både til Valgfaget og tverrfaglig arbeid.
  • Rammeverket for Valgfaget trafikk; gruppestørrelse, timeantall, fraværsgrenser, utstedelse av bevis for øvelseskjøring, mørkekjøringsdemo etc.
  • Snøscooter og ATV/UTV blant ungdomskoleelever. Hvilke utfordringer byr disse kjøretøyene på?
  • Trygg Trafikks hjemmesider, undervisningsmateriell og filmer som passer inn i undervisningen
  • Erfaringsutveksling

Meld deg på her!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sted
Kart
Tid
7. mai 2020
10:00 - 12:00

Kurskontakt
Brita Straume Seniorrådgiver Vestfold og Telemark