Inderøy gikk av med seieren!

Inderøy gikk av med seieren!

  • Miriam Kvanvik
  • 16.11.2015
Vi gratulerer Inderøy videregående skole i Nord-Trøndelag med seieren i årets #ErDuSikker?. Tretten skoler i fire fylker har konkurrert de siste fire ukene om en konsert med Jaa9 & OnklP. Skolen har vist et stort engasjement og vinnervilje med en formidabel innsats gjennom hele konkurransen.

Selv ikke en imponerende sluttspurt de siste dagene fra Verdal videregående klarte å vippe Inderøy ned fra førsteplassen. Med et elevtall på ca. 230, har Inderøy totalt levert 2712 bidrag i gjennom hele konkurransen, elevene har engasjert lærere, venner og familie i en felles innsats.

Konkurransen har skapt mye aktivitet på deltakerskolene i de siste ukene med over 10 000 bidrag fra en samlet elevmasse på ca. 7500. Dette viser at man kan sette fokus på trafikksikkerhet på en engasjerende måte. Trygg Trafikks mål med #ErDuSikker? er å styrke de gode holdningene blant ungdom og å sette de alvorlige temaene inn i en ramme som skaper entusiasme. Inderøy videregående skole har svart på den invitasjonen og gjort oss stolte. Vi har sett at engasjementet sprer seg både på skolen og i sosiale media, på Inderøy og ved de andre skolene som har deltatt.

Et av oppdragene i konkurransen har vært å gjennomføre e-læringskurset Real Life Auto. På Inderøy har godt over halvparten av elevene gjennomført kurset og de har også svart på noen kartleggingsspørsmål. Svarene viser at en håndfull elever ved skolen har selv vært alvorlig skadet i en trafikkulykke. Dette viser at trafikkulykker dessverre rammer mange. Når vi samtidig vet at det utgjør den største helserisikoen for ungdom blir vi ekstra glade å se et så stort engasjement som Inderøy og flere andre skoler har vist.

I tillegg til skolekonserten som er hovedpremie, skal vi også gi vekk 15 000 kroner som stipend til en elev i hvert fylke.

Vi gleder oss til å arrangere konsert med Jaa9 & OnklP på Inderøy!

#ErDuSikker? er gjort mulig gjennom et samarbeid med Gjensidige Forsikring via Finans Norge.

Steng