Marie Louise Simonsen Zangenberg

Spesialrådgiver barnehage

Marie Louise er utdannet barnehagelærer og har lang erfaring som kursholder. I tillegg til at hun er fagansvarlig for barnehage er hun også prosjektleder for Barnas Trafikklubb og leder for kursprosjektet i Trygg Trafikk. Marie Louise holder kurs for ansatte i barnehage og på barnehagelærerutdanningene.

E-post: zangenberg@tryggtrafikk.no

Torunn Mevik

Spesialrådgiver opplæring

Torunn er utdannet lærer og trafikkpedagog.

Torunn har lang erfaring som kursholder for Trygg Trafikk. I tillegg til å være kursholder på nettverksmøter og grunnskolelærer-utdanningene holder hun også kurs for ansatte i barnehage. Torunn er også prosjektleder for Hjertesone

E-post: mevik@tryggtrafikk.no

Zoey Line Barstad

Spesialrådgiver opplæring

Zoey er utdannet lærer og tekstforfatter. Hun har lang erfaring med undervisning og utvikling av læringsressurser og er fagansvarlig for videregående. Hun holder kurs og foredrag for studenter i grunnskolelærerutdanningen og elever i videregående skole. Zoey er også leder for prosjektet Underveis.

E-post: barstad@tryggtrafikk.no

Amad Nasir

Spesialrådgiver

Amad er utdannet trafikklærer og økonom, og har lang erfaring med å holde kurs. I tillegg til at han holder kurs for lærere og på grunnskolelærer- utdanningene er han også prosjektleder for Valgfaget trafikk og Veivalg.

E-post: nasir@tryggtrafikk.no

Tone Merethe Helstad Glomsrud

Rådgiver opplæring

Tone er utdannet lærer. I tillegg til at hun holder sykkelkurs, kurs for barnehageansatte og for studenter i grunnskolelærerutdanningen og barnehagelærerutdanningen, er hun også ansvarlig for innføring av trafikkopplæring på SFO. Tone er prosjektleder for sykkeldyktig.no og og leder for forskningsprosjektet Barn, oppmerksomhet og sykling.

E-post: glomsrud@tryggtrafikk.no