Underveis

I Underveis finner du som lærer på ungdomstrinnet interaktivt og lærerikt innhold til bruk i undervisningen. Innholdet er på ulike måter koblet til trafikk. Elevene får tilbakemeldinger i de interaktive oppgavene, noe som gjør at eleven får anvendt det de har lært med en gang.

Underveis inviterer til refleksjon, og som lærer velger du selv hvilke fag du vil knytte til temaene. Vi anbefaler tverrfaglig temaarbeid, men det er opp til den enkelte lærer hvordan du vil bruke Underveis. Spesielt relevante fag er KRLE, norsk, engelsk, samfunnsfag, matte, naturfag, musikk og kroppsøving. I kampen for å nå nullvisjonen – ingen drepte og hardt skadde – er hele samfunnet og alle trafikanter med på laget.

Tidligere versjoner av Underveis

Har du vunnet i Underveis-konkurransene?

Alle vinnere i Underveis har blitt forsøkt kontaktet på e-post eller telefon. Noen få elever har fått ny kontaktinformasjon, og Trygg Trafikk trenger denne for å få sendt gavekort. Har du vunnet og ikke mottatt din premie, ta kontakt med oss på ungdom@tryggtrafikk.no

Har du spørsmål om magasinet eller forslag til andre temaer du ønsker belyst?

Zoey Line Barstad
Zoey Line Barstad Rådgiver opplæring

Underveis - et samarbeidsprosjekt

Underveis er et samarbeid mellom mange aktører som alle ønsker å motivere og engasjere elever på ungdomsskolen til å reflektere rundt risikoen i trafikken.