Aurora Lykke (4) i Selje vant tegnekonkurransen vår og fikk Molly & Partner som premie!

Best av 2500 tegninger!

Trygg Trafikk og Barnas Trafikklubb arrangerte en tegnekonkurranse høsten 2023 der SFO, barnehager og skoler over hele landet kunne sende inn tegninger. Temaet for konkurransen var hvorfor refleks er viktig. Aurora Lykke konkurrerte mot 2500 andre tegninger, men det var fireåringen som stakk av med seieren!   

Aurora satt på første rad

Aurora Lykke sikret både store og små et storfint besøk i Selje tirsdag 12. mars. Vinneren satt på første rad sammen med mammaen sin og smilte fornøyd da hun fikk ekstra applaus for flott tegning. Forestillingen ble holdt på Selje barneskole der vinner-barnehagen, førsteklassingene på skolen og barnehager rundt, fikk se en Molly & Partner-forestilling. Lyset, maskoten til Barnas Trafikklubb, var også med på scenen og danset til stor begeistring for barna. Barna svarte ivrig på spørsmål fra scenen om trafikksikkerhet, og de visste godt at man skal stoppe på rødt lys og gå på grønt lys. Partner ble litt misfornøyd da barna fortalte henne at man ikke kan spise vaffel på gult lys. Da avslutningssangen Se og bli sett ble spilt for andre gang, var barna raskt opp på scenen for å synge og danse. 

Dagen ble avsluttet med bilder, lek og gaver

Med et fantastisk smittende humør gikk skuespillerne rundt og pratet med barna. Lyset var også veldig populært, så det ble mange bilder etter forestillingen! Selvfølgelig ble det delt ut reflekser og til barna – og hals med trafikkmotiv. Det var store smil og klemmer på Lyset etter konserten, og barnehagebarna fra Selje og omegn var veldig fornøyd med premien Aurora Lykke hadde sikret dem.  Tusen takk til Selje barneskole som lot oss ha forestillingen der, og til Molly & Partner som stilte opp og holdt en fantastisk konsert. Vil du også se Molly & Partner? Gå inn på Barnas Trafikklubbs nettsider! Der finner du mange fine og morsomme filmer hvor barna kan lære om trafikksikkerhet.