Møte oss under Arendalsuka

Barn og voksne inviteres til show, debatt og mulighet til å snakke med noen av Norges fremste politikere når den årlige Arendalsuka går av stabelen 14-18 august. De trange gatene i den lille sørlandsbyen er fylt til trengsel av store og små som vil ha med seg folkefesten. Vi i Trygg Trafikk deltar også – på flere arenaer.

Besøk standen vår

Hele uken kan du stikke innom standen vår. Vi håper du kommer innom oss for en prat om trafikksikkerhet, lære om Barnas Trafikklubb eller annet du har på hjertet. Vi stiller med massevis av kompetanse, godt humør, lek, konkurranser og andre morsomme aktiviteter. Tar du turen på Torvet onsdag 16 kl 13:00 kan du få med deg vårt forrykende trafikkshow for de minste. Det er Molly & Partner som har spesialsydd et sceneshow med sang og musikk og vi lover 40 minutter med topp underholdning for små og store. Vi kan røpe så mye som at de også får besøk av en politiker på scenen som skal snakke om barn og trafikksikkerhet.

Høy temperatur på veikonferansen

Lurer du på hva som skjer i norsk veipolitikk? Da bør du sette av fredag 18 til den store Bil og veikonferansen. Her står spennende tema som framkommelighet, trafikksikkerhet og klimautfordringer på dagorden. Vi lover høy temperatur og heftige debatter når fagfolk og politikere samles i Arendal bibliotek kl 09:00. Arrangører OFV, Trygg Trafikk, NHO Transport, Norsk Petroleumsinstitutt og MA-Rusfri trafikk.

Vi ses i Arendal!

 

Arendal Ung Program

Bil og veikonferansen 2017