Real Life Auto

Real Life Auto er et gratis kurs om trafikksikkerhet for ungdom, utformet som et spill. Real Life Auto kan spilles av alle som har en nettleser og en mobiltelefon.

Når du fullfører kurset får du en attest som viser at du har fullført opplæringsdelen og du får se poengsummen du har oppnådd.

Attesten kan sendes til en epostadresse, som bekreftelse på at du har fullført kurset. Den kan også skrives ut.

Real Life Auto egner seg godt som et felles pedagogisk utgangspunkt for å reflektere rundt egne holdninger og dele erfaringer fra trafikken.

Gå til kurset her – det tar ca 45 minutter å fullføre. Husk at du også kan pause eller avbryte underveis og fortsette der du slapp senere. Lykke til!

Real Life Auto retter seg særlig mot:

  • Videregående skoler som vil sette fokus på trafikksikkerhet
  • Bedrifter som har lærlinger
  • Opplæringskontorer for lærlinger
  • Kjøreskoler som vil fokusere ekstra på trafikksikkerhet

Attesten

Når man har fullført Real Life Auto genereres en trafikksikkerhetsattest. Attesten er en dokumentasjon på at man har gjennomført kurset med sentrale trafikksikkerhetstemaer, og kan blant annet legges ved søknader om lærlingeplass. Bedrifter kan be sine eksisterende lærlinger om å framvise den som dokumentasjon på at de har fullført opplæringsmodulen.

Attesten kan sendes direkte med epost inne fra Real Life Auto til lærer eller veileder og fungerer da som en bekreftelse på gjennomføring av kurset.

Real Life Auto er utviklet av Trygg Trafikk i samarbeid med Gjensidige Forsikring ASA. Eventuelle spørsmål kan rettes til Magnus Jordheim på; magnus@tryggtrafikk.no

Real Life Auto trailer

Gjensidige Gjensidige støtter Trygg Trafikks ungdomssatsning.

Gå til Gjensidige