Vi trenger flere hjertesoner

En fersk TØI-rapport viser god effekt av trafikksikkerhetstiltaket Hjertesone rundt norske skoler. Nå håper Trygg Trafikk at flere skoler kommer på banen. – Hjertesone er det beste tiltaket vi har for en tryggere skolevei. For å få til det, trenger vi foreldrenes engasjement, sier Lena Westrum i Trygg Trafikk.  

To jenter som sitter tett i tett og holder rundt hverandre.

UNG

UNG er Trygg Trafikks helt egne opplegg til ungdommen. Sammen utforsker vi veiene mot en tryggere fremtid for alle gjennom læring og læring om trafikksikkerhet. Steg for steg, lærer vi hvordan hver enkelt av oss kan ta valg og bidra til et sikrere samfunn. La oss kjøre i gang – for sikkerhetens skyld! 

Den norske hjelmtesten

Trygg Trafikk har sammen med Tryg Forsikring testet sykkelhjelmer for voksne hos RISE Research Institutes of Sweden. I den norske hjelmtesten legger vi vekt på sikkerhet og hjelmene er rangert etter hvor god beskyttelse de gir.

Bilde av et trehus i Sydneskleiven i Bergen.

Våre fylkeskontorer

Vi er tilstede over hele landet. Her kan du komme i kontakt med ditt fylke, og du kan lese om hva de jobber med og aktiviteter i fylket.

Bli medlem – eller gi en gave!

For å oppnå best mulig trafikksikkerhet for alle trafikantgrupper, trenger vi din kommune, organisasjon eller bedrift med på laget. Du har også muligheter til å gi Trygg Trafikk en gave.

Gi en gave med Vipps!

Hvis du ønsker å gi Trygg Trafikk en gave, kan du gjøre det med Vipps. Da sender du ønsket beløp til 107322.

Det er mange grunner til at noen ønsker å gi oss en gave. Hvis du ønsker å fortelle oss dette, så lytter vi gjerne. Send oss en mail.