Konkurrerer om å bli best på trafikksikkerhet

Konkurrerer om å bli best på trafikksikkerhet

  • Miriam Kvanvik
  • 06.11.2017
Denne uken går startskuddet for den landsdekkende trafikk-konkurransen #ErDuSikker?. 37 skoler fra hele landet deltar. Hovedpremien er en unik konsert i skoletiden med artisten Cezinando, blant annet kjent fra SKAM.

Trygg Trafikk satser sterkt på trafikksikkerhet for ungdom. Målet er at ingen ungdommer skal miste livet eller bli skadet i trafikken. Fra 6.-24.november leverer elever digitale oppdrag for å samle mest mulig poeng til sin skole. Skolen som har flest aktive elever som samler mest poeng i løpet av de tre konkurranseukene vinner konkurransen og konserten med Cezinando.

Elever som leverer alle oppdrag i konkurransen er også med i trekningen av et fylkesstipend på 15 000kr som kan brukes til å ta lappen, reise eller kjøpe sykkel.

Målet med #ErDuSikker? er å få flest mulig elever til å ta gode valg i trafikken. Trygg Trafikks erfaring er at det ikke er så mye som skal til for å bli litt tryggere.

Ett av temaene for årets konkurranse er uoppmerksomhet. Mange ulykker skjer fordi vi er uoppmerksomme i trafikken, både som gående, syklende og kjørende.

Les mer om konkurransen på #ErDuSikker på http://erdusikker.tryggtrafikk.no

  • Hovedpremien i 2016 var en konsert med artisten Sondre Justad.
  • I 2015 var hovedpremien en konsert med Jaa9 og OnklP.
  • I 2014 kunne elever vinner konsert med Gabrielle.

#ErDuSikker? støttes av Gjensidige forsikring.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Trygg Trafikk

Senior prosjektleder i Trygg Trafikk, Siri Persheim Kola – 920 81 817, kola@tryggtrafikk.no

Steng