Trygg Trafikk har blitt nominert til Norges beste arbeidsplasser 2022

Trygg Trafikk har blitt nominert til Norges beste arbeidsplasser 2022

  • Siw Paulsen Didriksen
  • 08.04.2022
Trygg Trafikk har for første gang gjennomført medarbeiderundersøkelse gjennom Great Place to Work som er den globale lederen for utvikling, bevaring og anerkjennelse av organisasjonskulturer som betegnes av en høy grad av tillit. Vi er superstolte over å ikke bare bli sertifisert som en god arbeidsplass, men vi har også blitt nominert til Norges beste arbeidsplasser 2022!

– Midt i en pandemi og en hverdag helt annerledes enn vi er vant med, får vi denne bekreftelsen på å være en god arbeidsplass! I tillegg blir vi nominert til kanskje å være en av Norges beste arbeidsplasser. Ledergruppen og jeg er enormt takknemlige og ydmyke over den innsats og de resultater ansatte i Trygg Trafikk skaper og har skapt. Det er ekstra gledelig at våre ansatte til tross for den spesielle tiden vi har vært i trives på jobb, er gode kolleger for hverandre og leverer så bra som de gjør, sier Jan Johansen, direktør i Trygg Trafikk.

For oss i Trygg Trafikk handler mye om å sikre at «humankapitalen» – alle vi som jobber her – har gode rammevilkår for å kunne utføre oppgavene, sikre ny kunnskap, utvikle oss og i det hele tatt ha det bra på jobb.

– Noe av grunnen til at vi lykkes så godt er nok at vi alle kjenner en sterk stolthet over samfunnsoppdraget og hva vi oppnår. I tillegg har vi medarbeidere og ledere med bred kunnskap og erfaring, og som vil hverandre vel, sier Elisabeth Natvig, seniorrådgiver HR i Trygg Trafikk.

I Trygg Trafikk heier vi på hverandre, det er en god delings- og støttekultur og det er høyt under taket for nye tanker, ambisjoner og initiativ.

– Jeg vet at vi i denne kåringen er i konkurranse med andre gode organisasjoner, men uansett hvordan utfallet blir så lever vi lenge på resultatene fra medarbeiderundersøkelsen og at vi i det hele tatt ble nominert, avslutter Johansen.

Kåringen skjer 27. april! 

Steng