Et skilt på en murvegg som ser ut som en blyant. Det står "Love to learn".

Våre kursholdere

Her finner du oversikt over våre kurs- og foredragsholder i Trygg Trafikk. Ta kontakt om du har ytterligere spørsmål.

Marie Louise Simonsen Zangenberg

Spesialrådgiver opplæring

Spesialrådgiver barnehage

Marie Louise er utdannet barnehagelærer og har lang erfaring som kursholder. I tillegg til at hun er fagansvarlig for barnehage er hun også prosjektleder for Barnas Trafikklubb og leder for kursprosjektet i Trygg Trafikk. Marie Louise holder kurs for ansatte i barnehage og på barnehagelærerutdanningene.

Bilde av Torunn Mevik

Torunn Mevik

Spesialrådgiver opplæring

Spesialrådgiver opplæring

Torunn er utdannet lærer og trafikkpedagog.

Torunn har lang erfaring som kursholder for Trygg Trafikk. I tillegg til å være kursholder på nettverksmøter og grunnskolelærer-utdanningene holder hun også kurs for ansatte i barnehage. Torunn er også prosjektleder for Hjertesone

Bilde av Zoey Barstad

Zoey Barstad

Spesialrådgiver opplæring

Spesialrådgiver opplæring

Zoey er utdannet lærer og tekstforfatter. Hun har lang erfaring med undervisning og utvikling av læringsressurser og er fagansvarlig for videregående. Hun holder kurs og foredrag for studenter i grunnskolelærerutdanningen og elever i videregående skole. Zoey er også leder for prosjektet Underveis.

Bilde av Amad Nasir

Amad Nasir

Spesialrådgiver opplæring

Spesialrådgiver

Amad er utdannet trafikklærer og økonom, og har lang erfaring med å holde kurs. I tillegg til at han holder kurs for lærere og på grunnskolelærer- utdanningene er han også prosjektleder for Valgfaget trafikk og Veivalg.

Tone Helstad Glomsrud

Spesialrådgiver opplæring

Spesialrådgiver opplæring

Tone er utdannet lærer. I tillegg til at hun holder sykkelkurs, kurs for barnehageansatte og for studenter i grunnskolelærerutdanningen og barnehagelærerutdanningen, er hun også ansvarlig for innføring av trafikkopplæring på SFO. Tone er prosjektleder for sykkeldyktig.no og og leder for forskningsprosjektet Barn, oppmerksomhet og sykling.