Vinner av trafikksikkerhetskonkurransen i Agder

Vi hadde nylig en konkurranse for elever i videregående skoler gjennom trafikksikkerhetsambassadørprosjektet, og vinneren er Tangen videregående skole!

Elevene har laget en veldig god film om en stor utfordring, nemlig mobilbruk i bil. Filmen er kort og konsis, har et godt innhold og har et meget godt budskap på slutten der det står: «Lar DU mobilen styre ditt og andres liv?».

Dette for en til å tenke over hvilke konsekvenser mobilbruk under bilkjøring kan få.

Det er et aktuelt tema da mobilbruk under kjøring er en stor utfordring for trafikksikkerheten, og også fordi bøtesatsene for mobilbruk akkurat har økt til 7450 kroner og man kan få tre prikker i førerkortet.

Sofia Seljås, Andreas Odd Berge, Eskil Kalvik og Oskar Røyksund var det som lagde vinnerbidraget.

Vinnerfilmen:

Premie

Det beste bidraget i Agder premieres med 5000 kr til skolen. Disse midlene betales ut til elevrådet. Det er ønskelig at elevrådet sammen med ts-ambassadørene ved skolen blir enige om hvordan man best kan bruke pengene.

Trafikksikkerhetsambassadørene i Agder

Dette er et av de tre obligatoriske tiltakene til trafikksikkerhetsambassadørene (ts-ambassadør). Ambassadørene har promotert denne konkurransen ved skolen, og ved Tangen kom det inn ti bidrag.

TS-ambassadørprosjektet i Agder er et samarbeid mellom Agder fylkeskommune, Trygg Trafikk, Nullvisjonen Agder og Trafoen/18pluss.

Bildet er av de dyktige ts-ambassadørene ved Tangen videregående skole. Fra venstre: Peder Johan Pripp, Elisa Belland, Ida Lislevand og Yared Tewoldbrhan.